Over ons

Van Daele Mechaniek:
goed voor bijna 20 jaar ervaring

Het familiebedrijf Van Daele Mechaniek is al bijna 20 jaar een gevestigde waarde in de metaalsector. Zaakvoerder Ignace Van Daele startte destijds met een eenmanszaak, maar intussen is Van Daele Mechaniek uitgegroeid tot een goed draaiende onderneming met ruim 20 werknemers.

Die jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een doorgedreven technische kennis en professionele bedrijfsvoertuigen, die ingericht zijn als mobiele werkplaatsen. Ze bevatten al het nodige gereedschap, zoals bijvoorbeeld boormachines, slijpmachines, lasposten, MIG en MAG, slagmoersleutels, hijsmaterialen en takels.

Ignace Van Daele en zijn medewerkers bieden totaaloplossingen voor de montage en het onderhoud van industriële installaties, zowel bij grote bedrijven als kmo’s in heel Vlaanderen. Wij staan in voor stukwerk en constructies in staal, inox en aluminium en verzorgen zowel draai- en freeswerk, piping, industriële montage als de verhuis van machines.

Onze visie

Van Daele Mechaniek groeide de voorbije jaren uit tot een onderneming met ruim twintig werknemers. Allen zijn ambassadeurs van de onderneming en dragen dan ook onze gezamenlijke visie uit.

Waarom samenwerken met Van Daele Mechaniek?

Wij zijn gespecialiseerd in technische oplossingen om een onderneming – op technisch vlak althans – perfect draaiend te houden. Dit doen we bovendien voor industriebedrijven in tal van sectoren. Om dat te kunnen bekomen, zorgen wij voor totaalconcepten. De kwaliteit en de service staan daarbij centraal, net als de technische expertise van onze mensen.

Bij Van Daele Mechaniek zetten we dan ook doelbewust in op de knowhow van onze werknemers. We hebben een eigen atelier voor constructiewerk en per project is er een technieker en projectleider aangeduid voor de perfecte opvolging. Die mensen staan er overigens niet alleen voor, maar kunnen rekenen op de steun van het volledige team.

Onze kernwaarden

Technische Expertise

Communicatie

Klantgerichtheid

Kwaliteit

Veiligheid

Optimalisatie

Groeibedrijf met oog voor werknemers

Hoewel Van Daele Mechaniek enkele tientallen jaren geleden begon als eenmanszaak, zijn onze totaalconcepten nu echt teamwork geworden. Om de ontwikkeling van een installatie op maat te kunnen voorzien, is de interne technische kennis dan ook enorm belangrijk.

Heb je zelf ook interesse in onze werkzaamheden en wil je aan de slag in een leerrijke, collegiale en ambitieuze omgeving? Bij Van Daele Mechaniek zijn we voortdurend op zoek naar aanwinsten voor ons team. Ontdek dus zeker even onze vacatures.

Onze vacatures

Zin in een job bij Van Daele Mechaniek?

Vacature mechanisch monteur

Elektricien

Vacature elektro mechanieker

(Elektro) Mechanieker

Vacature mechanisch monteur

Mechanisch monteur

Lasser monteur

Zin in een job bij Van Daele Mechaniek?